Kehityshaaste

Kävin juoksulenkillä. Kuuntelin puhelimestani juoksurytmiini sovellettua musiikkia langattomilla kuulokkeilla. Kädessäni oli sykemittari, joka lisäksi mittasi vauhtini, seurasi kartalta matkaani ja kotona automaattisesti latasi lenkin tuloksen nettiin.

Elämme tulevaisuudessa. Kehitys on kehittynyt uskomattomasti. Alkaa olla oikeasti sukupolvi, joka ei osaisi käyttää vanhanaikaista puhelinta, ei ole nähnyt c-kasettia eikä ole lapsena (saati aikuisena!) katsellut mustavalko-tv:tä.

Aina välillä kuulee, että seurakunnat seuraavat aikaa pari vuosikymmentä jäljessä. Näin ei kuitenkaan pitäisi olla. Seurakuntien ja kristittyjenkin pitäisi kehittyä ja kasvaa. Itse asiassa meidän pitäisi olla kehityksen kärjessä. Suunnannäyttäjinä. Suolana ja valona maailmassa.

Jaa tämä:
Share

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *